10 модни правила, за да изглеждате неотразимо през есента

Ексклузивно !
За тези, които обичат и да се обличат модно, но „не като всички”.
Вече са известни модните есенни тенденции, но все пак ви се иска да прибавите нещо особено в своята визия като например сребърни бижута, за да изглеждате безупречно? Това не е толкова сложно и невъзможно. Ето няколко идеи, от които може да черпите вдъхновение и с лекота да създадете индивидуален моден вид.

1. Стилна геометрия.
Съчетавайте геометричните рисунки в аксесоарите и дрехите. Например чанта на карета и палто на ивици. В този случай, неутрални черни обувки биха били подходящи.

2. Кралиците носят синьо !
Всички ходят в черно или друг моден цвят, но малко знаят, че кралят през тази есен е кобалтовият цвят или, както още го наричат, „кралското синьо”. Може да го съчетавате с черни или бели дрехи и да го допълвате със сребърни бижута.

3. Жилетка вместо суичъри.
Ако искате да изглеждате ефектно през есента, обличайте вместо пуловери и суичъри жилетки, които са особено модни. Предлаганите различни модели в комбинация с панталони от плат или кожа, изглеждат безупречно.

4. Всички оттенъци на сивото.
Открийте и почувствайте разликата на всички нюанси на сивото в дрехи и аксесоари в различни тонове сиво .

5. Разкош и блясък
Чантите от скъпа кожа великолепно се съчетават с блестящи сребърни бижута. Главното е да не се смесват злато и сребро.

6. Стани „дива” !
Отново на мода през есенния сезон са леопардовите шарки. Комбинирайте ги с едноцветни чанти, черни дрехи и златни украшения или друга качествена бижутерия, като например сребърните бижута. Бъдете смели, флиртувайте, но винаги бъдете на разстояние.Обувки с цвета на чантата ви биха били подходящи в този случай.

7. Имайте мярка !
Модно е да се носят няколко украшения едновременно, но все пак трябва да имате мярка, за да не изглеждате като коледна елха. Ако слагате няколко синджира и колие, използвайте едноцветни дрехи. Ако пък обичате да смесвате множество гривни, пръстени и часовник, то на врата не бива да има повече от едно скромно колие.

8. Дрехи от козина.
Не се отказвайте от удоволствието да носите такива дрехи през хладното време. Може да бъде жакет или пухкав шал, които ще ви сгряват през хладното есенно време.

9. Правилно съчетаване на цветовете.
За да изглеждате стройни, подбирайте обувките в цвета на своя панталон, а чантата съчетавайте с блузата или сакото.

10. Прелъстявай и властвай !
Какъвто и есенен образ да изберете, винаги бъдете съблазнителни. Това много лесно може да постигнете с помощта на модния грим и леката небрежна прическа.

Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/x180abao/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1044